Rekommenderade hotell

Home / Rekommenderade hotell

 

Letar du efter hotell på Jamaica? Då är denna artikel för dig. Vi har listat våra rekommenderade hotell där alltifrån lyxiga resorter till bra och billigare budgetboenden finns med. Hotellen är speciellt utvalda tack vare bra standard, prisvärdhet och en bra servicenivå.

Rekommenderade hotell – Montego Bay

Sandals Resort

En underbar resort precis vid vattnet med privat strand. Sandals Montego Bay bjuder på en komplett all-inclusive utan dess like. Här får man verkligen känna sig som en kunglighet i paradiset. Servicen håller högsta klass och detta är utan tvekan ett av världens bästa hotell.

El Greco Resort – Montego Bay

El Greco är en mysig och simpel resort som ligger nära Doctors cave beach, som är den finaste stranden i Montego Bay. Detta boende är väldigt prisvärt och ger trots ett lågt pris både ett bra läge och en utmärkt service från personalen.

Cazwin Villa – Montego Bay

Ett prisvärt alternativ för dig som hellre lägger pengarna på aktiviteter och annat när du reser. Rummen är inget att skriva hem om, men sängarna ger dig god sömn och personalen på hotellet är mycket trevlig. Även om boendet på Cazwin Villa är enkelt, så får man allt som behövs för en lyckad semester på Jamaica.

Rekommenderade hotell – Negril

Sandy Haven Resort

Sandy Haven Resort är ett lyxhotell som ligger direkt på stranden i Negril. Här finns allt som behövs för en lyckad och avkopplande semester. Rummen är fräscha och rymliga. Sängarna är sköna och personalen är både hjälpsam och serviceinriktad. Frukosten är även den mycket bra.

Idle Awhile Resort

Idle Awhile ligger vid Seven Mile Beach och erbjuder ett bra läge i Negril, både för att ta sig runt och för sol och bad. Servicenivån är bra och det finns inte så mycket mer att önska på detta hotell. Detta är ett hotell för dig som vill bo lite bättre än budget, men ändå inte behöver värsta lyxboendet.

Travellers Beach Resort

På Travellers Beach Resort får du lyx till ett budgetpris. Hotellet ligger på stranden och erbjuder dessutom både pool och spa. Detta är utan tvekan vårt favorithotell på Jamaica, iallafall om man vill ha valuta för pengarna.

Richie’s on the Beach

Har du inget emot att bo lite ”ute på vischan” är detta ett bra alternativ. Här finns 4 rum som är väldigt billiga, men som ändå ger dig ett läge på en härlig och avskild strand. Ägaren är dessutom mycket trevlig och hjälpsam. Hotellets läge låter dig också utforska lite mer av det autentiska Jamaica, istället för det turistiga.

Rekommenderade hotell – Ocho Rios

Jamaica Inn – Ocho Rios

Ett lyxigt hotell som har allt man kan önska sig på en semester i paradiset. Här får man verkligen alltifrån supersköna sängar till trevlig personal, god frukost och ett fint hotellområde som ligger nära stranden. Detta är det bästa alternativet för dig som vill bo lite lyxigare.

Hibiscus Lodge

Ett mellanklassalternativ som passar dig som inte behöver ha det lyxigaste, men inte heller vill bo för simpelt. Hibiscus Lodge erbjuder allt som behövs för en lyckad semester och en trevlig personal. Rummen är fräscha och läget är bra. Kort och gott, Hibiscus Lodge är ett mycket prisvärt alternativ för dig som vill bo bra, men ändå inte betala för mycket.

Ocean Rooms

Ett alternativ för dig som hellre lägger pengarna på aktiviteter och annat när du reser än själva boendet. Ocean Rooms är ett trevligt och prisvärt budgetalternativ i Ocho Rios. Ett simpelt boende som är rent och fräscht.

 
Share this page