Home / Om Jamaica Guiden

 

Jamaicaguiden.se är skapad av resenärer för resenärer. Hemsidan är till för att hjälpa resenärer att välja rätt och få en bättre upplevelse på den karibiska ön Jamaica. Vi vill också inspirera fler till att åka till denna fantastiska paradisö samt bidra med en ökad kunskap om den lokala kulturen och befolkningen.

Vi erbjuder därför kompletta reseguider till de största resmålen på Jamaica. Vi delar dessutom med oss av våra bästa resetips, både när det gäller mer kända platser och mindre kända platser. Vi är experter på Jamaica och vi hjälper gärna till med rekommendationer om sevärdheter, aktiviteter, men också hotell och flygresor dit.

Vi på Jamaicaguiden.se vill också få fler att inse att det inte behöver kosta tiotusentals kronor att besöka Jamaica. Det behöver inte vara dyrare än att åka till Grekland eller Spanien. Numera finns det billiga flygbiljetter till närliggande destinationer, där man sedan enkelt kan ta sig vidare till Jamaica.

Hotell behöver heller inte tömma plånboken, det finns en hel del billigare alternativ. Och för den som kan tänka sig att bo lite mer lokalt, blir priserna ännu billigare.

Har du några frågor om Jamaica? Tveka inte på att höra av dig till oss på Jamaicaguiden.se, vi hjälper mer än gärna till och svarar så gott vi kan på alla frågor. Vi försöker att svara inom 48 timmar, oftast går det dock mycket snabbare än så.

Jamaicaguiden.se är en del av resegruppen Destinavo, som är en av Sveriges största hemsidor om resor. För samarbete och annonsering går det bra att skicka ett mail direkt till media@destinavo.com eller fylla i detta kontaktformulär.

 
Share this page